info@willemenparket.nl |  0418-631576

Parketvloer; brengt warmte en sfeer in uw huis.

Een parketvloer wordt ook wel een houten vloer genoemd. De parketplanken bestaan uit houten delen waarin veel variatie in patronen mogelijk is. Een parketvloer is duurzaam en bevat natuurlijke houtmaterialen. De prachtige vloeren brengen warmte en sfeer in uw huis. Willemen Parket biedt een uitgebreidt assortiment parketvloeren van de merken Bauwerk ParkettBelgiqaFloorLife en Quick-Step

Wij stellen veel eisen aan onze vloeren. Deze moeten strak en egaal liggen, slijtvast zijn en mogen niet krimpen of uitzetten bij temperatuurverschillen. Wilt u meer weten? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bezoek de ruime showroom van Willemen Parket in Velddriel.

Parketvloer Visgraat

Parketvloer motieven

Parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, behandelingen en afwerkingen, van licht tot donkere kleuren en van klassiek tot modern.

Op de afbeelding ziet u een parketvloer gelegd in het visgraatmotief. Elk plankje heeft zijn eigen uitstraling. Het visgraatparket is een tijdloze vloer die zowel in klassieke als in moderne interieurs mooi tot zijn recht komt. Deze houten vloeren zijn prachtig te leggen in combinatie met een sierrand of bies in een andere houtsoort. 

Laat u adviseren en bekijk alle motieven in de showroom van Willemen Parket in Velddriel, provincie Gelderland.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Bauwerk Parket

Bauwerk Parkett

Nieuw in ons assortiment is Bauwerk Parkett uit Zwitsersland. Willemen Parket behoort in Nederland tot één van de 25 vakbekwame bedrijven waar Bauwerk Parkett samen mee wil werken.

Innovatie en design
Bauwerk Parkett is producent van topkwaliteit parket met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie. Zij zijn voortdurende bezig met innovatie en zeer actief in zaken zoals gezond leven, duurzaamheid en design.

In onze showroom presenteren wij u de producten van Bauwerk Parkett. Kom langs en laat u verrassen.

Parketvloer - Leggen door vakkundige

Het leggen van een parketvloer is niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. In de video leggen wij uit hoe een parketvloer op deskundige wijze wordt gelegd. Wilt u een parketvloer laten leggen? Schakel dan de hulp van Willemen Parket in. Iedere vloer wordt door ons zorgvuldig opgemeten en door vakkundige parketteurs geplaatst.

Bekijk de video

bauwerk parkett houten vloeren 1
icon-example

BAUWERK PARKETT

belgiqa-vloeren_0
icon-example

BELGIQA VLOEREN

floorlife-vloer_0
icon-example

FLOORLIFE©

quick-step_vloeren3
icon-example

QUICK-STEP

Wilt u meer informatie over de parketvloeren van Willemen Parket?