info@willemenparket.nl |  0418-631576

Parketvloer; brengt warmte en sfeer in uw huis.

Een parketvloer wordt ook wel een houten vloer genoemd. De parketplanken bestaan uit houten delen waarin veel variatie in patronen mogelijk is. Een parketvloer is duurzaam en bevat natuurlijke houtmaterialen. De prachtige vloeren brengen warmte en sfeer in uw huis. Ontdek daarnaast ook de charme van ecologisch parket en bamboe parket of houten vloeren van FSC gecertificeerd hout. Bij FSC hout is er veel aandacht aan het milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. Ook een eiken parket vloer behoort tot de mogelijkheden bij Willemen Parket.

 

Willemen Parket biedt een uitgebreidt assortiment parketvloeren van de topmerken Bauwerk ParkettRoyal Dutch FloorFloorLife en Quick-Step. Wij stellen veel eisen aan onze vloeren. Deze moeten strak en egaal liggen, slijtvast zijn en mogen niet krimpen of uitzetten bij temperatuurverschillen. In de showroom van Willemen Parket helpen onze adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Parketvloer Visgraat

Parketvloer patronen

Parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, behandelingen en afwerkingen, van licht tot donkere kleuren en van klassiek tot modern.

Op de afbeelding ziet u een parketvloer gelegd in het visgraatmotief. Elk plankje heeft zijn eigen uitstraling. De parketvloer visgraat is een tijdloze vloer die zowel in klassieke als in moderne interieurs mooi tot zijn recht komt. Deze houten vloeren zijn prachtig te leggen in combinatie met een sierrand of bies in een andere houtsoort. Ook een parketvloer met Hongaarse punt staat zeer stijlvol en tijdloos.

Laat u adviseren en bekijk alle motieven in de showroom van Willemen Parket in Velddriel, provincie Gelderland.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Bauwerk Parket

Bauwerk Parkett

Nieuw in ons assortiment is Bauwerk Parkett uit Zwitsersland. Willemen Parket behoort in Nederland tot één van de 25 vakbekwame bedrijven waar Bauwerk Parkett samen mee wil werken.

Innovatie en design
Bauwerk Parkett is producent van topkwaliteit parket met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie. Zij zijn voortdurende bezig met innovatie en zeer actief in zaken zoals gezond leven, duurzaamheid en design.

In onze showroom presenteren wij u de producten van Bauwerk Parkett. Kom langs en laat u verrassen.

Parketvloer - Leggen door vakkundige

Een parketvloer leggen is niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. In de video leggen wij uit hoe een parketvloer op deskundige wijze wordt gelegd. Wilt u een parketvloer laten leggen? Schakel dan de hulp van Willemen Parket in. Iedere vloer wordt door ons zorgvuldig opgemeten en door vakkundige parketteurs geplaatst.

Bekijk de video

bauwerk parkett houten vloeren 1
icon-example

BAUWERK PARKETT

Royal_Dutch_Floor_Willemen_Parket
icon-example

ROYAL DUTCH FLOOR

floorlife-vloer_0
icon-example

FLOORLIFE©

quick-step_vloeren3
icon-example

QUICK-STEP

Wilt u meer informatie over de parketvloeren van Willemen Parket?