info@willemenparket.nl |  0418-631576

Ontdek het brede assortiment houten vloeren

Waarom zou u kiezen voor een houten vloer?

Een houten vloer transformeert uw huis in een oase van warmte en sfeer. Het natuurlijke karakter van hout straalt authenticiteit en gezelligheid uit, waardoor uw woonomgeving nog aangenamer wordt. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, een houten vloer voegt altijd een vleugje tijdloze elegantie toe. Bovendien is hout duurzaam, waardoor het een goede investering voor de toekomst is. Bij intensief gebruik zal een prachtige eikenhouten vloer weinig slijtage vertonen, mits u de vloer op de juiste manier onderhoudt. Bij ons kunt u kiezen uit een prachtige selectie van houten parketvloeren en multiplank vloeren met een massieve houten toplaag. Willemen Parket is een Premium dealer van Bauwerk Parkett en een officiële dealer van Royal Dutch Floor. Deze topmerken bieden de mooiste houten vloeren die te bewonderen zijn in onze showroom.

 

 

Een verscheidenheid aan houten vloeren

Elke houten vloer heeft zijn eigen kenmerken. Sommige houten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, terwijl andere dat niet zijn. Bepaalde houten vloeren zijn mogelijk minder geschikt voor appartementen vanwege contactgeluiden die kunnen doordringen tot bijvoorbeeld de onderburen. Bij Willemen Parket voorzien we u graag van advies over welke vloer het beste past bij uw situatie. We hebben een uitgebreid assortiment aan houtsoorten, verschillende kleuren en legpatronen om de perfecte houten vloer te vinden die aansluit bij uw interieur. In onze showroom tonen we u graag alle mogelijkheden.

 

Neem contact op                  Offerte aanvragen

 

Onderhoud van houten vloeren

Houten vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en veel hygiënischer dan tapijt.

 

Het juiste onderhoud van uw vloer is echter van groot belang. Er zijn diverse onderhoudsproducten beschikbaar voor uw houten vloer, zoals vloerwas, olie, hardwaxolie en lak. Bij Willemen Parket adviseren we u graag over welke onderhoudsproducten het beste bij uw houten vloer passen.

 

Hout kan gevoelig zijn voor vocht, daarom is de luchtvochtigheid in uw ruimte een aandachtspunt. Zand, stof en ander vuil kunnen krassen veroorzaken, als het ware als schuurpapier. Door regelmatig uw vloer te stofzuigen met een parketborstel, houdt u deze schoner. Tijdens het dweilen dient u ervoor te zorgen dat de vloer niet te nat wordt. Op die manier blijft uw houten vloer mooi en kunt u er lang van genieten. Om slijtage te voorkomen, kunt u uw meubels voorzien van vilt om krassen te verminderen. Gebruik bij bloempotten en plantenbakken onderschotels om vlekken en krassen te vermijden.

Donker houten vloer

 

Ontdek de voordelen van een houten vloer en maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van een houten vloer? Ontdek het assortiment houten vloeren in onze showroom in Velddriel. U bent van harte welkom.

Houten Vloer | Willemen Parket

Tips voor houten vloeren

Hout kan gevoelig zijn voor vocht en daarom vormt de luchtvochtigheid in uw ruimte een aandachtspunt. Zand, stof en andere vormen van vuil maken krassen, ze werken als het ware als schuurpapier. Door regelmatig uw vloer te stofzuigen met een parketborstel houdt u de vloer schoner. Maak tijdens het dweilen de vloer niet te nat. Zo houdt u de houten vloer mooi en heeft u er langplezier van. Slijtage voorkomt u ook door uw meubels te voorzien van vilt, waardoor er minder snel krassen ontstaan. Gebruik bij uw bloempotten en plantenbakken onderschotels, zo vermijdt u kringen en krassen.
 

Neem contact op  Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een houten vloer?

Neem dan contact op.