info@willemenparket.nl |  0418-631576

De mooiste houten vloeren zijn van Bauwerk Parkett, een Zwitsers topmerk, dat al 80 jaar parketvloeren maakt.

Willemen Parket is Premium dealer van Bauwerk Parkett. Willemen Parket biedt u houten vloeren van topkwaliteit in diverse prijssegmenten. Natuurlijk krijgt u uitstekend advies en een perfecte technische ondersteuning. Laat u inspireren en bezoek de showroom.

De uitstekende kwaliteit van Bauwerk®
Bauwerk Parkett is zeer toepasbaar in appartementen, kantoren en openbare ruimten. De vloeren zijn zeer onderscheidend dankzij de eigentijdse kleuren. Bauwerk Parkett is vooral geroemd door het gepatenteerde tweelaags systeemparket. Door deze opbouw van het parket biedt de vloer een zeer hoog rendement bij vloerverwarming.

40 jaar perfecte service bij Willemen Parket
Willemen Parket heeft in Velddriel - centraal gelegen naast de A2 - een royale showroom tot haar beschikking waar wij u met eersteklas displays de mogelijkheden van Bauwerk® volop kunnen tonen. Wij beschikken over eigen professionele vaste parketteurs die het vakmanschap hoog in het vaandel hebben.

 

Passie voor hout
Bauwerk Parkett heeft een passie voor hout. Het Zwitsers bedrijf met een lange traditie, is de producent van topkwaliteit parket met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie. Ze zijn zeer trots op hun afkomst en tegelijkertijd is innovatie van groot belang binnen dit bedrijf. Bauwerk Parkett probeert voortdurend nieuwe wegen te bewandelen en is altijd zeer actief in zaken zoals gezond leven, duurzaamheid en design.

bauwerk parkett houten vloeren

Willemen Parket

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Willemen Parket het vertrouwde adres voor een breed assortiment houten vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat tot PVC. Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket kan u altijd voorzien van de juiste Bauwerk® parketvloer.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de Bauwerk vloeren van Willemen Parket?