info@willemenparket.nl |  0418-631576

FloorLife© parket, laminaat en pvc stroken

De FloorLife© vloerencollectie bij Willemen Parket bestaat uit een verrassende en onderscheidende collectie vloeren in parket, laminaat en pvc stroken. De FloorLife© collectie kenmerkt zich ook door een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Met een Floorlife vloer van Willemen Parket kiest u voor een goede vloer tegen een eerlijke prijs. De collectie is zeer actueel en sluit altijd aan bij de huidige trends wat u terugziet in naturel eiken, grijstinten en visgraatmotieven.

Laminaat vloeren zeer veelzijdig in toepassing is. De prints de FloorLife© laminaatplanken zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. De natuurgetrouwe oppervlaktestructuur (EIR) zorgt ervoor dat laminaat vrijwel niet meer van echt hout te onderscheiden is. De laminaat planken bij Willemen Parket zijn uitgevoerd in trendy decors en uitgerust met sterke klikverbindingen, om de planken snel en eenvoudig te kunnen leggen.


Floorlife Laminaat
Een Floorlife Laminaat vloer laat zich relatief eenvoudig verwerken, is eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand tegen krassen en laat zich gemakkelijk reinigen. Ideaal als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen of uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden. De Floorlife Laminaat collectie bij Willemen Parket is samengesteld uit een diversiteit aan decor, afwerkingen en prijzen, zoals naaldhout of eiken. In de FloorLife© vloerencollectie vindt u ook diverse tegel of beton look vloeren, ook met natuurgetrouwe oppervlaktestructuren.

FloorLife vloer


Floorlife Parket
Willemen Parket biedt van Floorlife lamelparket met een meerlaagse opbouw voor een zeer stabiele vloer met prettige akoestische eigenschappen, inclusief een afwerking met de beste oliën en droogmethodes voor een kwalitatieve en kleurechte afwerking.

 

Floorlife PVC vloeren
De Floorlife PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen. In de PVC collectie zitten een aantal natuurgetrouwe decors waarbij het reliëf van de plank overeenkomt met de print. De meest gangbare vorm van PVC vloeren zijn de zogenaamde dryback stroken. Deze worden verlijmd op de bestaande egalisatievloer, waardoor een stevige vloer ontstaat. Een aantal van de PVC-stroken zijn tevens verkrijgbaar als click variant. Hierbij worden de stroken onderling met elkaar verbonden door een clickverbinding. Deze click PVC-stroken worden los (of ‘zwevend’) op een daarvoor geschikte ondervloer geplaatst.

Wilt u meer weten over FloorLife©? Vind uw droomvloer bij Willemen Parket! We vertellen u graag meer over de vloeren van dit merk.

floorlife-vloer_1

Willemen Parket

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Willemen Parket het vertrouwde adres voor een breed assortiment houten vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat tot PVC. Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket kan u altijd voorzien van de juiste FloorLife© vloer.

Wilt u meer weten over de FloorLife© vloeren? Bezoek de showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Neem contact op  

Wilt u meer informatie over de FloorLife© vloeren van Willemen Parket?