info@willemenparket.nl |  0418-631576

Bamboe parketvloer: een duurzaam alternatief voor een houten vloer

Een bamboe parketvloer is een duurzaam alternatief en geeft uw woning daarnaast veel charme. Met een bamboe parketvloer kiest u voor een natuurlijke en warme uitstraling in uw huis. Kom langs in de showroom van Willemen Parket en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

De voordelen van een bamboe parketvloer

Een bamboe parketvloer heeft verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen is dat deze vloer weinig onderhoud vraagt. Bamboe is daarnaast slijtvast en daarom zeer geschikt voor intensief gebruik. Dit maakt het een erg duurzame keuze. Een ander voordeel van een bamboe parketvloer is dat deze perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Ook is een bamboe parketvloer geschikt voor in de keuken, badkamer en andere vochtige ruimtes.

 

Bamboe parketvloer

 

Een ecologisch verantwoorde keuze

Bamboe wordt gezien als de parketvloer van de toekomst vanwege het duurzame karakter. Een reuzenbamboe wordt op zeven weken tijd ongeveer zeven meter hoog. De plant is volgroeid op vijf jaar en de groeikracht wordt versterkt door regelmatig te kappen. Hierdoor groeit bamboe erg snel en is het veelvuldig beschikbaar. De compacte vezelstructuur van bamboe zorgt voor een harde en stabiele parketvloer, harder zelfs nog dan een vloer van eikenhout. Hierdoor staat een bamboe parketvloer in ieder interieur. 

 

FSC gecertificeerd 
Bij Willemen Parket bieden we u ook houten vloeren van FSC gecertificeerd hout. Bij het produceren van FSC hout is er veel aandacht voor het milieu en voor het verminderen van de CO2 uitstoot. De productie-installaties waarmee FSC gecertificeerd hout gemaakt wordt, zijn de meest milieuvriendelijke in de industrie. Ook de betrokkenheid van de leveranciers van natuurbehoud gaan verder dan alleen het nastreven van de hoogste productienormen. Onze leverancier maakt namelijk optimaal gebruik van het hout. De beste kwaliteit hout wordt gebruikt voor de productie van parket, fineer en plinten en de restmaterialen worden voor andere dingen gebruikt.

Wilt u meer informatie over een bamboe parketvloer? Bezoek onze ruime showroom in Velddriel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Parketvloeren

Wilt u bamboe parket in uw huis?

Bezoek de showroom van Willemen Parket. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ecologisch en bamboe parket. We bieden u ook een verrassend breed aanbod FSC vloeren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een bamboe parketvloer?