info@willemenparket.nl |  0418-631576

Multiplank; zwevende vloer met massief houten toplaag.

Een Multiplank vloer, ook vaak lamelparket genoemd, is een gelaagd plankensysteem met een toplaag van massief hout. Deze basis zorgt ervoor dat de plank erg stabiel is en bijna geen natuurlijke werking heeft. Multiplank is uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en voor vloeren die zwevend gelegd moeten worden. Wanneer u gaat verhuizen kunt u er zelfs voor kiezen om het lamelparket mee te nemen. De vloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt en naadloos worden gelegd. Daarnaast is het gemakkelijk in onderhoud. 

 

Willemen Parket biedt u verschillende kleuren en mogelijkheden aan en adviseert u graag verder in de aanschaf Multiplank parket. Breng een bezoek aan onze showroom in Velddriel en ontdek ons ruime assortiment. 

 

De Voordelen op een rij

  • Voordeliger dan een massief houten vloer
  • Zwevend te leggen zonder te lijmen
  • Lange levensduur
  • Geschikt voor vloerverwarming 
  • gemakkelijk te leggen. 
multiplank-legservice

Multiplank vloer leggen

Bent u op zoek naar een geschikte vloer die zwevend gelegd moet worden? Dan is Multiplank de perfecte oplossing! In huurwoningen is het bijvoorbeeld vaak niet toegestaan om een houten vloer op de ondervloer te verlijmen. Een Multiplank vloer legt u eenvoudig over een bestaande vloer heen zonder beschadigingen aan de ondervloer.

De vloer is voor een doe-het-zelver eenvoudig te leggen, maar u kunt ook gebruik maken van de legservice van Willemen Parket in Velddriel. 

Neem contact op  Offerte aanvragen

Multiplank geborsteld Willemen Parket
icon-example

Geborsteld

Multiplank geborsteld is een versie met een geborsteld oppervlak met v-groef. De bovenzijde is afgewerkt met olie.

Multiplank verouderd Willemen Parket
icon-example

Verouderd

Multiplank verouderd is een vloer die standaard geproduceerd is met een geschaafd oppervlak aan de bovenzijde. Deze vloer is geschaafd zonder afgeschuinde kanten en verouderd in een trommel met piramide stenen. De bovenzijde is afgewerkt met olie.

Multiplank geschaafd Willemen Parket
icon-example

Geschaafd

Multiplank geschaafd is een houten vloer die standaard geproduceerd is met een geschaafd oppervlak aan de bovenzijde. Deze vloer is geschaafd met afgeschuinde kanten. De bovenzijde is afgewerkt met een harde wax olie.

Multiplank geschuurd Willemen Parket
icon-example

Geschuurd

Multiplank geschuurd is een houten vloer die standaard is geschuurd met een 1 mm of 2 mm v-groef. De bovenzijde is afgewerkt met olie.

Wilt u meer informatie over de Multiplank vloeren van Willemen Parket?