info@willemenparket.nl |  0418-631576

Wist u dat Multiplank een vrij nieuwe en onbekende houten vloer is voor vele mensen?

Natuurlijk heeft Willemen Parket ook Multiplank in het assortiment, zowel in de showroom in Velddriel als in de webwinkel Actievloeren.nu. U kiest dus zelf waar u uw vloer wilt kopen. Een Multiplank is een gelaagd plankensysteem met een toplaag van massief hout. Willemen Parket biedt u verschillende kleuren en mogelijkheden aan.

multiplank-legservice

Multiplank kopen en leggen

Multiplank is uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en voor vloeren die zwevend gelegd moeten worden. In huurwoningen is het bijvoorbeeld vaak niet toegestaan om een houten vloer op de ondervloer te verlijmen. Deze vloer is dan de perfecte oplossing! Het voordeel van Multiplank is dat het op verschillende manieren kan worden afgewerkt en dat het naadloos gelegd kan worden. Daarnaast is de vloer gemakkelijk in onderhoud.

Multiplank is voor een doe-het-zelver eenvoudig te leggen, maar u kunt ook gebruik maken van de legservice van Willemen Parket in Velddriel. Een Multiplank vloer koopt u in de showroom in Velddriel of in de webwinkel Actievloeren.nu.

Neem contact op  Offerte aanvragen

multiplank-geborsteld
icon-example

Multiplank geborsteld

Multiplank geborsteld is een versie met een geborsteld oppervlak met v-groef. De bovenzijde is afgewerkt met olie.

multiplank-verouderd
icon-example

Multiplank verouderd

Multiplank verouderd is een vloer die standaard geproduceerd is met een geschaafd oppervlak aan de bovenzijde. Deze vloer is geschaafd zonder afgeschuinde kanten en verouderd in een trommel met piramide stenen. De bovenzijde is afgewerkt met olie.

multiplank-geschaafd
icon-example

Multiplank geschaafd

Multiplank geschaafd is een houten vloer die standaard geproduceerd is met een geschaafd oppervlak aan de bovenzijde. Deze vloer is geschaafd met afgeschuinde kanten. De bovenzijde is afgewerkt met een harde wax olie.

multiplank-geschuurd
icon-example

Multiplank geschuurd

Multiplank geschuurd is een houten vloer die standaard is geschuurd met een 1 mm of 2 mm v-groef. De bovenzijde is afgewerkt met olie.

Wilt u meer informatie over de Multiplank vloeren van Willemen Parket?