info@willemenparket.nl |  0418-631576

stairsolutions-pvc traprenovatie

StairSolutions; Traprenovatie

PVC traprenovatie van StairSolutions

PVC trappen zijn helemaal trendy. PVC traprenovatie van het merk StairSolutions is bij Willemen Parket mogelijk in maar liefst 24 Dessins in een natuurgetrouwe uitstraling. De trap bekleden met PVC is toepasbaar voor zowel open als dichte trappen. Daarnaast is het materiaal geluiddempend. Interesse? Willemen Parket kan ook uw trap bekleden met PVC. 


Ontdek de voordelen van PVC traprenovatie met StairSolutions
PVC traprenovatie heeft voordelen ten opzichte van andere renovatiematerialen. PVC staat voor duurzaamheid en is een investering met een gegarandeerd succes. Het bekleden van de trap met PVC realiseren wij niet met plak PVC, maar er wordt gebruik gemaakt van HDF + kurk om doortekenen te voorkomen. PVC lijkt op vinyl, maar is krachtiger, zwaarder en duurzamer dan gewoon vinyl. Het materiaal kan veel druk aan en is daarom erg gewild voor het bekleden van een trap met PVC.

 

Kies voor een trap van StairSolutions
PVC Traprenovatie van StairSolutions is toepasbaar op zowel open als dichte trappen en het materiaal is geluiddempend. Het PVC materiaal is met of zonder antislipstrip leverbaar. Dankzij de hoge slijtageweerstand is de trapvloer makkelijk in onderhoud. Kortom, bij Willemen Parket zijn we erg enthousiast over StairSolutions. 

 

Wilt u meer weten over PVC traprenovatie? Vind uw PVC droomvloer bij Willemen Parket! We vertellen u graag meer over het bekleden van uw trap met PVC.

stairsolutions-vloeren_1

Willemen Parket

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Willemen Parket het vertrouwde adres voor een breed assortiment houten vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat tot PVC. Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket kan u altijd voorzien van de juiste producten.

Wilt u meer weten over StairSolutions? Bezoek de showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over PVC traprenovatie met StairSolutions?