info@willemenparket.nl |  0418-631576

Quick-Step vloer keuze uit kleur, design en structuur

Willemen Parket biedt u een uitgebreid assortiment aan Quick-Step vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor de woonkamer, keuken, badkamer. Bezoek de showroom en laat u inspireren. Vind uw droomvloer; van kwaliteitsvolle PVC-vloer tot laminaatvloer. 


Quick-Step, veelzijdige vloeren
Alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om jaren mooi te blijven. Quick-Step biedt luxueuze PVC-vloeren, authentieke parketvloeren en de praktische laminaatvloeren. Het merk Quick-Step heeft altijd een vloer die perfect bij uw behoeften en stijl past. De laminaat vloeren ogen zeer natuurgetrouw en houden deze uitstraling vast.

 

Quick-Step laminaatvloeren
Daarnaast zijn een aantal Quick-Step laminaatvloeren ook waterbestendig en ideaal voor de keuken, badkamer of in het toilet. Dankzij hun innovatieve, waterafstotende 'HydroSeal' coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echt waterbestendig laminaatvloeren ter wereld. Van nu af aan gaan design en duurzaamheid van je vloer perfect hand in hand. De Quick-Step waterbestendige laminaatvloeren zijn de meest natuurlijke laminaatvloeren ooit gemaakt. Het authentieke karakter van de voegen is perfect in balans met het ontwerp van de vloer. Kleur, design en structuur lopen door tot in de voeg en creëren zo het gevoel van echt hout. Daarnaast zijn Quick-Step vloeren ook veelzijdig in keuze.

 

Bestverkochte laminaat vloer
De Quick-Step vloeren behoren al sinds het begin dat ze op de markt kwamen tot de bestverkochte laminaat vloeren. Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen van Quick-Step creëert u echt een bijzondere woning. De onberispelijke kwaliteit de Quick-Step wordt bevestigd door onze tientallen jaren ervaring met dit toonaangevend vloerenmerk.

Quick-Step vloeren

Willemen Parket

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Willemen Parket het vertrouwde adres voor een breed assortiment houten vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat tot PVC. Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket kan u altijd voorzien van de juiste Quick-Step vloer.

Wilt u meer weten over de Quick-Step vloeren? Bezoek de showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de Quick-Step vloeren van Willemen Parket?