info@willemenparket.nl |  0418-631576

Quick-Step vloer keuze uit kleur, design en structuur

Willemen Parket biedt u een uitgebreid assortiment aan Quick-Step vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor de woonkamer, keuken, badkamer. Bezoek de showroom en laat u inspireren. Vind uw droomvloer; van kwaliteitsvolle PVC-vloer tot laminaatvloer. 


Quick-Step, veelzijdige vloeren
Alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om jaren mooi te blijven. Quick-Step biedt luxueuze PVC-vloeren, authentieke parketvloeren en de praktische laminaatvloeren. Het merk Quick-Step heeft altijd een vloer die perfect bij uw behoeften en stijl past. De laminaat vloeren ogen zeer natuurgetrouw en houden deze uitstraling vast.

 

Quick-Step laminaatvloeren
Quick-Step laminaatvloeren bieden niet alleen veelzijdigheid, maar sommige zijn ook waterbestendig, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor toepassing in keukens en badkamers. Dankzij hun innovatieve 'HydroSeal' coating behoren de nieuwste Quick-Step laminaatvloeren tot 's werelds eerste echt waterbestendige varianten. Dit combineert esthetiek en duurzaamheid op voortreffelijke wijze.

 

Bestverkochte laminaat vloer
Sinds hun lancering behoren Quick-Step laminaatvloeren consequent tot de best verkochte vloeren. Met de diverse ontwerpen van Quick-Step kunt u een werkelijk bijzondere woning creëren. Onze onberispelijke kwaliteit is gebaseerd op tientallen jaren ervaring met dit vooraanstaande vloerenmerk.

Quick-Step vloeren

Willemen Parket

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Willemen Parket het vertrouwde adres voor een breed assortiment houten vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat tot PVC. Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket kan u altijd voorzien van de juiste Quick-Step vloer.

Wilt u meer weten over de Quick-Step vloeren? Bezoek de showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de Quick-Step vloeren van Willemen Parket?