info@willemenparket.nl |  0418-631576

PVC vloer; eenvoudig en snel een gezellig en interieur.

Met een PVC vloer, ook wel PVC laminaat genoemd, creëert u eenvoudig en snel een gezellig en mooi interieur. Een mooie PVC vloer brengt de juiste sfeer in huis. Kiest u voor een motief van eiken of gaat u juist voor een moderne look? Bij Willemen Parket vindt u PVC vloeren in verschillende kleurtinten en structuren. Daarnaast kunt u kiezen om PVC laminaat zwevend, middels een kliksysteem, of verlijmd te leggen. Wij leveren een uitgebreidt assortiment PVC vloeren van de merken FloorLife en Quick-Step. Ook bieden wij PVC Traprenovatie aan van het hoogwaardige merk StairSolutions.  

  

Wilt u meer weten? Willem Parket staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze voor PVC vloer. Bezoek onze showroom in Velddriel.

 

De voordelen van PVC vloeren:

  • 100% Waterbestendig
  • Hoge kras- en slijtvastheid
  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • Onderhoudsvriendelijk

PVC traprenovatie van StairSolutions

PVC traprenovatie van het merk StairSolutions is bij Willemen Parket mogelijk in maar liefst 24 Dessins in een natuurgetrouwe uitstraling. De trap bekleden met PVC is toepasbaar voor zowel open als dichte trappen. Daarnaast is het materiaal geluiddempend. PVC trappen zijn helemaal trendy. Willemen Parket kan ook uw trap bekleden met PVC.

Meer info Stairsolutions

pvc vloer

Advies en leggen van uw PVC vloer

PVC vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Kiest u voor het zwevende systeem dan worden de stroken door middel van een kliksysteem in elkaar geklikt. PVC vloeren kunnen ook vast verlijmd worden op een geëgaliseerde ondergrond. Een PVC vloer vereist een geëgaliseerde ondervloer. Het egaliseren is een must omdat u anders oneffenheden terug vindt in uw vloer. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!

Kies daarom voor de legservice van Willemen Parket met als resultaat een verbluffend mooie en sterke vloer, die gemakkelijk is in onderhoud en een lange levensduur heeft. Willemen Parket levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren in provincie Gelderland maar in heel Nederland. U kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de showroom in Velddriel.

Neem contact op  Offerte aanvragen

floorlife-vloer_0

FLOORLIFE©

quick-step_vloeren3

QUICK-STEP

stairsolutions-pvc traprenovatie

Stairsolutions

Wilt u meer informatie over de PVC vloeren van Willemen Parket?