info@willemenparket.nl |  0418-631576

Laminaat; onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Laminaat is de bekendste harde vloerbedekking. Een laminaat vloer is een vloer die bestaat uit geperste plaatmaterialen met een slijtvaste bovenlaag van kunststof. De vloeren van Willemen Parket zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en patronen. Van een parket- tot tegelmotief, van kersenkleur tot oceaanblauwe tinten. Willemen Parket biedt een uitgebreidt assortiment laminaatvloeren van de merken Bauwerk ParkettBelgiqaFloorLife en Quick-Step

Wilt u meer weten? Wij staan graag voor u klaar om te helpen bij het maken van uw laminaat keuze. Bezoek onze showroom in Velddriel.

Laminaat vloer leggen

Laminaat kopen en leggen

Laminaat is door het handige kliksysteem eenvoudig te leggen door de doe-het-zelver. Middels het kliksysteem zijn alle losse planken eenvoudig in elkaar te klikken. Bij kliklaminaat hoeft dus niets verlijmd te worden. U kunt er ook voor kiezen om uw laminaat vloer vakkundig door Willemen Parket te laten leggen.

Wilt meer informatie over ons uitgebreide assortiment? Bij Willemen Parket ontvangt u goede service, advies en scherpe prijzen. U bent van harte welkom om de laminaatvloeren in de showroom in Velddriel te bewonderen.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Willemen Parket is dealer van:

Wilt u meer informatie over de laminaat vloeren van Willemen Parket?