info@willemenparket.nl |  0418-631576

Op zoek naar een ecologisch alternatief voor een houten parketvloer?

Ontdek de charme van ecologisch parket en bamboe parket in plaats van een houten vloer in uw woning. In de showroom van Willemen Parket vertellen we u graag meer over de voordelen.

 

Bamboe parket ook bij intensief gebruik
Bamboe is misschien wel de parketvloer van de toekomst vanwege zijn duurzame en ecologische karakter. Met een bamboevloer kiest u voor een natuurlijke en warme uitstraling in uw huis en bamboe parket kan perfect worden gecombineerd met vloerverwarming. De vloer heeft weinig onderhoud nodig, het materiaal is slijtvast en duurzaam en intensief te gebruiken. Bamboe parket is ook geschikt voor in de badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes.

 

Ecologisch verantwoorde keuze
De 'grassoort' bamboe groeit uitermate snel en het bamboehout is zeer hard, zelfs harder materiaal dan eikenhout. Een reuzebamboe wordt op zeven weken tijd ongeveer zeven meter hoog. De plant is volgroeid op vijf jaar en de groeikracht wordt versterkt door regelmatig te kappen. Dankzij de compacte vezelstructuur van bamboe ontstaat er een harde en stabiele parketvloer. Typerend voor bamboe is een fijne structuur die de vloer geschikt maakt voor elke ruimte en uiteenlopende interieurs.

 

FSC gecertificeerd 
Bij Willemen Parket bieden we u ook houten vloeren van FSC gecertificeerd hout. Bij FSC hout is er veel aandacht aan het milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot. De productie-installaties zijn de meest milieuvriendelijke in de industrie. Ook de betrokkenheid van de leveranciers van natuurbehoud gaan verder dan alleen het nastreven van de hoogste productienormen. Onze leverancier maakt optimaal gebruik van het hout. De beste kwaliteit hout wordt gebruikt voor de productie van parket, fineer en plinten. Ook de restmaterialen worden goed gebruikt.

Wilt u meer informatie over ecologisch parket? Bezoek onze ruime showroom in Velddriel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Parketvloeren

Wilt u ecologisch parket in uw huis?

Bezoek de showroom van Willemen Parket. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ecologisch en bamboe parket. We bieden u ook een verrassend breed aanbod FSC vloeren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een ecologische parketvloer?