info@willemenparket.nl |  0418-631576

floorservice-onderhoudsolie-wit-1liter-2

Floorservice Onderhoudsolie Wit 1liter

Verkoopprijs: € 25,-

Eigenschappen

Floorservice Color Onderhoudsolie wit is een kwalitatief hoogwaardig product voor het onderhoud van alle geoliede oppervlakten. De onderhoudsolie is bestand tegen wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water conform DIN 68861 1A. Bestand tegen speeksel en zweet conform DIN 53160 en voldoet aan de eisen voor kinderspeelgoed conform EN 71.

 

Toepassing
De Color Onderhoudsolie wit is geschikt voor alle geoliede oppervlakten binnen, bijv. voor alle soorten houten-en kurkvloeren. Bij regelmatig gebruik voorkomt het de vorming van loopstraten en herstelt de witte uitstraling van de oppervlakte.

 

Verwerking
Voor gebruik goed roeren.

 

De Color Onderhoudsolie is gebruiksklaar. De ondergrond moet droog, stof-en vetvrij zijn. De te behandelende oppervlakte eerst met een neutrale reiniger (bijv. Floorservice Parketreiniger) reinigen. Goed laten drogen. Op kleinere oppervlaktes de Color Onderhoudsolie dun en gelijkmatig met een doek in richting van de houtnerf aanbrengen. Bij grotere oppervlaktes adviseren wij het gebruik van een éénschijfsmachine. De Color Onderhoudsolie in de vorm van een slang op de vloer druppelen en met een éénschijfsmachine en een dikke witte pad inpolijsten. Op goede ventilatie letten.

Terug naar het overzicht

Floorservice Parketreiniger 1liter

€ 9,95

Floorservice Onderhoudsolie Naturel 1liter

€ 24,50