info@willemenparket.nl |  0418-631576

Vloerverwarming onder vloer

Vloerverwarming onder vloer

Wilt u vloerverwarming onder uw vloer? Kies voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling.

Parket en vloerverwarming zijn een uitstekende combinatie. Maar ook PVC-vloeren en Multiplank vloeren kunnen zeer goed worden uitgevoerd met vloerverwarming. Willem Parket adviseert u graag over de vele mogelijkheden. Kom langs in de showroom en ontdek hoe de comfortabele warmte van vloerverwarming samengaat met verschillende type houten vloeren, laminaat, multiplank of pvc.

 

Vloerverwarming onder uw vloer realiseren
Laminaat is een vloerbedekking die zeer goed samengaat met vloerverwarming. Laminaat zorgt namelijk voor warmtegeleiding, daardoor zijn radiatoren niet nodig en is vloerverwarming als hoofdverwarming mogelijk. Daarnaast is een ondervloer met laminaat niet noodzakelijk.

 

Houten vloer met vloerverwarming
Kiest u liever voor een houtenvloer? Ook een houtenvloer kan op vloerverwarming worden geplaatst, zoals multiplank of duoplank. Wanneer u de keuze wilt maken voor een vloerverwarming met een houtenvloer dan is dit de ideale combinatie. Ook hier kunt u kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming of als bijverwarming. Veel mensen met een houten vloer maken de keuze voor de vloerverwarming als bijverwarming. Dit geeft ook de minste problemen. Het hout krijgt hierdoor namelijk niet de grootste schommelingen te verwerken en de verandering van temperatuur is ook een stuk geringer.

 

Pvc-vloerverwarming ideaal als hoofdverwarming
Pvc-vloeren nemen snel de temperatuur van de vloerverwarming aan en geleiden de warmte dan ook optimaal. Dit zorgt ervoor dat u minder energie verspilt en snel kunt genieten van een aangenaam warme vloer. Willemen Parket vertelt u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

 

Goed onderhoud van de vloer
Goed onderhoud van uw vloer is belangrijk als u jarenlang wilt genieten van uw vloer en vloerverwarming. Hout kan door de verwarming sneller uitdrogen en behoeft daardoor meer aandacht. Willem Parket adviseert u graag meer over de mogelijkheden.

multiplank-legservice

Willemen Parket

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Willemen Parket het vertrouwde adres voor een breed assortiment houten vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat tot PVC. Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket kan u altijd adviseren over vloerverwarming onder uw vloer.

Contact  Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vloerverwarming?