Wist u dat steeds meer mensen een PVC vloer kopen?

Met kliklaminaat creëert u eenvoudig en snel een gezellig en mooi interieur. Bij Willemen Parket vindt u kliklaminaat in verschillende kleurtinten en structuren, we bieden u een enorme keuze. Mooie kliklaminaat brengt de juiste sfeer in huis. Kiest u voor een motief van eiken met een v-groef of gaat u juist voor modern kliklaminaat met steigerhout?

 

Kliklaminaat is ideaal als u een prettig te leggen laminaatsoort wilt inzetten. Door het gemakkelijke kliksysteem is het laminaat eenvoudig in elkaar te klikken. Hierdoor hoeft er bij kliklaminaat niets verlijmd te worden.

 

Wilt u meer weten? Willem Parket staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze voor kliklaminaat. Bezoek de showroom in Velddriel.

 

De voordelen van PVC vloeren:

  • 100% Waterbestendig
  • Hoge kras- en slijtvastheid
  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • Onderhoudsvriendelijk
Pvc-leggen-1

PVC vloer kopen en leggen

PVC vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Kiest u voor het zwevende systeem dan worden de stroken door middel van een click systeem in elkaar geklikt. PVC vloeren kunnen ook vast verlijmd worden op een geëgaliseerde ondergrond.

Een PVC vloer vereist een geëgaliseerde ondervloer en daarom kunt u een PVC vloer niet zelf leggen. Het egaliseren is een must omdat u anders oneffenheden terug vindt in uw vloer. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!

Kies daarom voor de legservice van Willemen Parket met als resultaat een verbluffend mooie en sterke vloer, die gemakkelijk is in onderhoud en een lange levensduur heeft.

Willemen Parket levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren in provincie Gelderland maar in heel Nederland. U kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de showroom in Velddriel.

Contact  Offerte aanvragen

Willemen Parket is dealer van:

Wilt u meer informatie over de vloeren van Willemen Parket?