info@willemenparket.nl |  0418-631576

Wist u dat steeds meer mensen een PVC vloer kopen?

Met een PVC vloer, ook wel genoemd PVC laminaat, creëert u eenvoudig en snel een gezellig en mooi interieur. Bij Willemen Parket vindt u PVC vloeren in verschillende kleurtinten en structuren, we bieden u een enorme keuze. Een mooie PVC vloer brengt de juiste sfeer in huis. Kiest u voor een motief van eiken of gaat u juist voor een moderne look? U kunt kiezen om PVC laminaat zwevend, middels een kliksysteem, of verlijmd te leggen.

  

Wilt u meer weten? Willem Parket staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze voor PVC vloer. Bezoek de showroom in Velddriel.

 

De voordelen van PVC vloeren:

  • 100% Waterbestendig
  • Hoge kras- en slijtvastheid
  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • Onderhoudsvriendelijk
pvc-vloer-leggen

PVC vloer kopen en leggen

PVC vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Kiest u voor het zwevende systeem dan worden de stroken door middel van een kliksysteem in elkaar geklikt. PVC vloeren kunnen ook vast verlijmd worden op een geëgaliseerde ondergrond.

Een PVC vloer vereist een geëgaliseerde ondervloer en daarom kunt u een PVC vloer niet zelf leggen. Het egaliseren is een must omdat u anders oneffenheden terug vindt in uw vloer. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!

Kies daarom voor de legservice van Willemen Parket met als resultaat een verbluffend mooie en sterke vloer, die gemakkelijk is in onderhoud en een lange levensduur heeft.

Willemen Parket levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren in provincie Gelderland maar in heel Nederland. U kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de showroom in Velddriel.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Willemen Parket is dealer van:

Wilt u meer informatie over de PVC vloeren van Willemen Parket?