info@willemenparket.nl |  0418-631576

Belgiqa, maatwerk ecologisch verantwoorde parketvloeren

Ontdek bij Willemen Parket de Tailor Made Wooden Floors van Belgiqa. Het Belgische merk uit Menen staat bekend om ecologisch verantwoorde parketvloeren. Belgiqa ontwikkelt een meerlagenparket waarvan duurzaamheid, ambacht, elegantie en maatwerk als fundament. 


Belgiqa kenmerkt zich door 100% Belgisch vakmanschap
In het productiecentrum van Belgiqa in Menen is elke plank met liefde en optimale kennis van zaken bewerkt, zowel door middel van eeuwenoude ambachtelijke technieken als innovatieve processen. Unieke details, zoals “handgekrabte” naden, getrommelde planken of een stevige afwerking met de staalborstel geven het parket de ‘finishing touch’.

 

Topkwaliteit van het hout
Willemen Parket kiest voor Belgiqa in haar assortiment vanwege de topkwaliteit van het hout en omdat de ervaren vakmannen echte passie voor hun product hebben. Dit past volledig bij de visie van Willemen Parket. Elke dag geven ze het beste van zichzelf om het beste uit hout te halen. Hun jarenlange ervaring resulteert in een uitgebreide kennis van kleur- en bewerkingstechnieken, waardoor ze steeds opnieuw een uniek resultaat kunnen bieden. Kortom, Belgiqa staat voor duurzaamheid, ambacht, elegantie en maatwerk.

 

Ontdek de verrassende collectie van Belgiqa
Uit de collectie van Belgiqa bieden wij de volgende collecties:

Life: Dit is een huiselijk en toegankelijk meerlagenparket, dat voor dat extra beetje knusheid zorgt en dat zonder al te veel onderhoud.

Royal: Deze staat voor pure klasse. De ambachtelijk gekleurde of gerookte planken voegen aan elk interieur tijdloze charme toe. Een meerlagenparket van ongekende kwaliteit.

Project: Dit is een slijtvast meerlagenparket dat tegen een stootje kan. De zeven lagen vernis van de Project-collectie bieden de bescherming en vragen zo goed als geen onderhoud.

Stormhout: De planken worden gemaakt uit oud eikenhout - compleet met open knopen en droogbarsten - en vervolgens zorgvuldig bewerkt met een lintzaag. Het resultaat is een verweerd en warm meerlagenparket met een aangenaam reliëf, dat menig kousenvoetje zal weten te plezieren.

 

Wilt u meer weten over Belgiqa? Vind uw droomvloer bij Willemen Parket! We vertellen u graag meer over de bijzondere vloeren van Belgiqa.

belgiqa-vloeren_1

Willemen Parket

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Willemen Parket het vertrouwde adres voor een breed assortiment houten vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat tot PVC. Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket kan u altijd voorzien van de juiste Belgiqa vloer.

Wilt u meer weten over de Belgiqa vloeren? Bezoek de showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de Belgiqa vloeren van Willemen Parket?