Wist u dat een parketvloer van Willemen Parket warmte en sfeer in huis brengt?

Willemen Parket biedt vele mogelijkheden binnen parket. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Echt parket is eenvoudig te herkennen, bij Willemen Parket bieden we u mooie, echte houten parketvloeren.

 

We stellen aan parket veel eisen. De parketvloer moet strak en egaal liggen, slijtvast zijn en mg niet krimpen of uitzetten bij temperatuurverschillen. Met parket heeft u altijd een prachtige, duurzame vloer van natuurlijk houtmateriaal. Wilt u meer weten over parket? Willemen Parket vertelt u graag meer. Bezoek de ruime showroom in Velddriel.

Product-parket-2

Hiernaast ziet u een parketvloer gelegd in het visgraatmotief. Elk plankje heeft zijn eigen uitstraling. Het visgraatparket is een tijdloze vloer die zowel in klassieke als in moderne interieurs mooi tot zijn recht komt.

Varianten van het visgraatmotief zijn de enkele en de dubbele visgraat, de Hongaarse en de Weense punt en het blokmotief. Deze houten vloeren zijn prachtig te leggen in combinatie met een sierrand of bies in een andere houtsoort. Maar ook een visgraat behoort tot de vele mogelijkheden van Willemen Parket.

Bekijk alle motieven in de showroom van Willemen Parket in Velddriel, provincie Gelderland.

Contact  Offerte aanvragen

4445

Bauwerk Parkett

Nieuw in ons assortiment is Bauwerk Parkett uit Zwitsersland. Willemen Parket behoort in Nederland tot één van de 25 vakbekwame bedrijven waar Bauwerk Parkett samen mee wil werken.

Innovatie en design
Bauwerk Parkett is producent van topkwaliteit parket met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie. Bauwerk Parkett is voortdurende bezig met innovatie en zeer actief in zaken zoals gezond leven, duurzaamheid en design.

In onze showroom presenteren wij u de producten van Bauwerk Parkett. Kom langs en laat u verrassen.

Traditioneel parket - Tapis visgraat

U ziet in het filmpje van Willemen Parket dat het leggen van een parketvloer niet zo gemakkelijk is. Schakel daarom de hulp van Willemen Parket in. Iedere vloer wordt door ons zorgvuldig opgemeten en door vakkundige parketteurs geplaatst.

Wilt u meer informatie over de parketvloeren van Willemen Parket?