info@willemenparket.nl |  0418-631576

Wist u dat een parketvloer van Willemen Parket warmte en sfeer in huis brengt?

Willemen Parket biedt vele mogelijkheden binnen parketvloeren. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Echt parket is eenvoudig te herkennen, wij bieden u mooie, echte houten parketvloeren.

 

We stellen veel eisen aan onze vloeren. Deze moet strak en egaal liggen, slijtvast zijn en mag niet krimpen of uitzetten bij temperatuurverschillen. Met parket heeft u altijd een prachtige, duurzame vloer van natuurlijk houtmateriaal. Wilt u meer weten? Willemen Parket vertelt u graag meer. Bezoek de ruime showroom in Velddriel.

Parketvloer Visgraat

Hier ziet u een parketvloer gelegd in het visgraatmotief. Elk plankje heeft zijn eigen uitstraling. Het visgraatparket is een tijdloze vloer die zowel in klassieke als in moderne interieurs mooi tot zijn recht komt.

Varianten van het visgraatmotief zijn de enkele en de dubbele visgraat, de Hongaarse en de Weense punt en het blokmotief. Deze houten vloeren zijn prachtig te leggen in combinatie met een sierrand of bies in een andere houtsoort. Maar ook een visgraat behoort tot de vele mogelijkheden van Willemen Parket.

Bekijk alle motieven in de showroom van Willemen Parket in Velddriel, provincie Gelderland.

Neem contact op  Offerte aanvragen

Bauwerk Parket

Bauwerk Parkett

Nieuw in ons assortiment is Bauwerk Parkett uit Zwitsersland. Willemen Parket behoort in Nederland tot één van de 25 vakbekwame bedrijven waar Bauwerk Parkett samen mee wil werken.

Innovatie en design
Bauwerk Parkett is producent van topkwaliteit parket met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie. Zij zijn voortdurende bezig met innovatie en zeer actief in zaken zoals gezond leven, duurzaamheid en design.

In onze showroom presenteren wij u de producten van Bauwerk Parkett. Kom langs en laat u verrassen.

Parket Vloer - Leggen door vakkundige

Het leggen van een parketvloer is niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. In de video leggen wij uit hoe een parketvloer op deskundige wijze wordt gelegd. Wilt u een parketvloer laten leggen? Schakel dan de hulp van Willemen Parket in. Iedere vloer wordt door ons zorgvuldig opgemeten en door vakkundige parketteurs geplaatst.

Wilt u meer informatie over de parketvloeren van Willemen Parket?