Willemen Parket Velddriel Houten vloeren Showroom
PVC vloeren

Wist u dat steeds meer mensen een PVC vloer kopen?

PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud, bijzonder sterk en lenen zich uitstekend voor intensief belopen ruimtes. Ook zijn deze vloeren meer bestand tegen vocht dan bijvoorbeeld een laminaat vloer. Daarom zijn deze vloeren uitermate geschikt voor badkamers of kelders.

De voordelen van PVC vloeren:

  • 100% Waterbestendig
  • Hoge kras- en slijtvastheid 
  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • Onderhoudsvriendelijk
PVC vloer kopen bij Willemen Parket Velddriel, Gelderland
PVC vloer kopen en laten leggen door Willemen Parket Velddriel, Gelderland

PVC vloer kopen en leggen

PVC vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Kiest u voor het zwevende systeem dan worden de stroken door middel van een click systeem in elkaar geklikt. PVC vloeren kunnen ook vast verlijmd worden op een geëgaliseerde ondergrond.

Een PVC vloer vereist een geëgaliseerde ondervloer en daarom kunt u een PVC vloer niet zelf leggen. Het egaliseren is een must omdat u anders oneffenheden terug vindt in uw vloer. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!

Kies daarom voor de legservice van Willemen Parket met als resultaat een verbluffend mooie en sterke vloer, die gemakkelijk is in onderhoud en een lange levensduur heeft.

Willemen Parket levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren in provincie Gelderland maar in heel Nederland. U kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de showroom in Velddriel.

Meer informatie legservice Willemen Parket

Willemen Parket is dealer van:

Design Flooring PVC vloer kopen Willemen Parket Velddriel, Gelderland

Wilt u meer informatie over de vloeren van Willemen Parket?

Neem contact op
Webwinkel Willemen Parket Velddriel Houten vloeren showroom