Willemen Parket Velddriel Houten vloeren Showroom
Parketvloeren

Wist u dat een parketvloer van Willemen Parket warmte en sfeer in huis brengt?

Willemen Parket uit Velddriel biedt planken, traditioneel parket, lamelparket en systeemparket aan in vele soorten hout en selecties. De parketvloeren kunnen gelegd worden in verschillende motieven. Hiernaast ziet u een parketvloer gelegd in het visgraatmotief. Elk plankje heeft zijn eigen uitstraling. Het visgraatparket is een tijdloze vloer die zowel in klassieke als in moderne interieurs mooi tot zijn recht komt. 

Varianten van het visgraatmotief zijn de enkele en de dubbele visgraat, de Hongaarse en de Weense punt en het blokmotief. Deze houten vloeren zijn prachtig te leggen in combinatie met een sierrand of bies in een andere houtsoort. Maar ook een visgraat behoort tot de vele mogelijkheden van Willemen Parket.

Bauwerk Parkett

Nieuw in ons assortiment is Bauwerk Parkett uit Zwitsersland. Willemen Parket behoort in Nederland tot één van de 25 vakbekwame bedrijven waar Bauwerk Parkett samen mee wil
werken.

Innovatie en design
Bauwerk Parkett is producent van topkwaliteit parket met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie. Bauwerk Parkett is voortdurende bezig met innovatie en zeer actief in zaken zoals gezond leven, duurzaamheid en design.

In onze showroom presenteren wij u de producten van Bauwerk Parkett. Kom langs en laat u verrassen.

Bekijk alle motieven in de showroom van Willemen Parket in Velddriel, provincie Gelderland.

Bauwerk Parkett

Traditioneel parket - Tapis visgraat

U ziet in het filmpje van Willemen Parket dat het leggen van een parketvloer niet zo gemakkelijk is. Schakel daarom de hulp van Willemen Parket in.
Iedere vloer wordt door ons zorgvuldig opgemeten en door vakkundige parketteurs geplaatst.

Wilt u meer informatie over de vloeren van Willemen Parket?

Neem contact op
Webwinkel Willemen Parket Velddriel Houten vloeren showroom